top of page
weblap.jpg

Időjárás

Ha nem esik az eső és nem lesznek fagyok, akkor szeretnénk a szertartást a kertben megtartani. Nagyon örülnénk neki, ha még a pezsgős koccintás és a fotózás is kint zajlana hiszen a csodás panoráma miatt választottuk ezt a helyszínt. Az étterem bent természetesen fűtött :) Eső esetén minden az étterem részen lesz megtartva.

weblapra.jpg

Menyecske tánc


Szeretnénk egy kicsit rendhagyóvá tenni a menyecsketáncot. Arra kérnénk mindenkit, hogy minél színesebb papír bankjegyekkel érkezzenek a menyecske táncba, ugyanis kis csipeszek segítségével a menyasszony ruhájára kell majd csíptetni azokat. Ez akkor fog jól mutatni, ha mindenféle színű papírpénz megtalálható lesz majd a ruháján. Tehát tökéletesen megfelelnek  a kisebb címletek is, itt főként a színesség lesz a lényeg ;)

Ülésrend

Képkivágáshjgjh.JPG

Szállítás az esküvő helyszínéről a szállásra


Ehhez béreltünk egy 8 személyes kisbuszt, amit már korábban említettünk nektek :)
Éjjel, amikor már úgy érzitek, hogy elfáradtatok és pihenni szeretnétek a ceremóniamester - Gergő segítségét tudjátok kérni (01:00-ig utána a menyasszony segít), a fuvar intézésében. Másnap reggel akiknek vissza kell menni az étteremhez az autóért, őket arra kérjük, hogy személyesen egyeztessenek majd akkor reggel a sofőrrel, aki már készenlétben a hívásaitokra fog várni :)

Nagy András +3630/448-32-75

bottom of page